OPET SELIDBA

Talijani tvrde: Ante Rebić zbog Dalića napušta klub!

15.12.2019.
u 11:00

Eintracht ga još uvijek u dogovoru s Milanom ima pravo vratiti, a navodno ni hrvatski reprezentativac ne bi imao ništa protiv povratka u klub u kojem je igrao najbolje utakmice u svojoj karijeri.

Ante Rebić ovoga je ljeta iz Eintracht Frankfurta stigao u Milan kao najavljeno veliko pojačanje u napadu, a doveden je na dvogodišnju posudbu s pravom otkupa za 25 milijuna eura. Kako je njegov dolazak amenovao sportski direktor Milana Zvonimir Boban, očekivalo se da će Rebić imati veliku ulogu u momčadi.

No, njegova najčešća uloga ove sezone jest sjedenje na klupi. Hrvatski napadač nije nastupao ni pod Marcom Giampaolom, pod kojim je doveden, a ne nastupa ni sada kad je trener postao Stefan Pioli. Hrvatski reprezentativac ove je sezone odigrao tek 189 minuta, odnosno 18% mogućih za Milan.

Nedavno je izbornik Zlatko Dalić poručio da na Euro neće voditi igrače bez minutaže u klubu, pa je zbog toga, pišu talijanski mediji, Rebić odlučio promijeniti klub ove zime. Jedna je od opcija i povratak u Eintracht. Naime, Eintracht ga još uvijek u dogovoru s Milanom ima pravo vratiti, a navodno ni hrvatski reprezentativac ne bi imao ništa protiv povratka u klub u kojem je igrao najbolje utakmice u svojoj karijeri.

Mandžo možda u Milan

U novi klub u siječnju će sigurno otići Mario Mandžukić, kojeg je Juventus otpisao. I dalje je realna opcija transfera u Manchester United, no Mandžo prema pisanju Gazzette ima još tri opcije za nastavak karijere.

Jedna od njih je baš Milan, kojem hitno treba napadač jer su mu svi napadači izvan forme, a druge dvije su bijeg s kontinenta u američki MLS ili Kinu. Koji god klub odabrao, Mandžo će dobiti veliki ugovor od nekoliko milijuna eura godišnje.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije