ŠPANJOLSKA LIGA

Teško bez Modrića i C. Ronalda: Realu samo bod protiv Levantea

09.09.2017.
u 15:51

Zinedine Zidane ni u ovoj utakmici nije mogao računati na Cristiana Ronalda, a u sastavu nije bilo ni kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića

U prvoj utakmici 3. kola subotnjeg programa španjolske nogometne lige nogometaši Levantea iznenađujuće su osvojili bod na Santiago Bernabeuu odigravši s Real Madridom 1:1 (1:1)

Gosti su poveli u 12. minuti pogotkom Ivija, a izjednačio je u 36. minuti Lucas Vazquez. Real je u drugom poluvremenu opsjedao vrata kluba iz Valencije, ali do drugog pogotka nisu uspjeli doći. Zinedine Zidane ni u ovoj utakmici nije mogao računati na Cristiana Ronalda, a u sastavu nije bilo ni kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića. Mateo Kovačić je ušao u 72. minuti zamijenivši strijelca Lucasa, ali ni on nije uspio promijeniti stanje na semaforu. Da stvar bude gora po Zidanea, u ovoj je utakmici zbog ozljede morao mijenjati Karima Benzemu u 28. minuti, a u 89. minuti Brazilac Marcelo zaradio je crveni karton zbog udaranja suparničkog igrača. Real je drugu utakmicu u nizu na domaćem terenu osvojio samo bod. Prije Levantea bod je odnijela i Valencia odigravši 2:2.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije