Zrinjski

Teško će Baka popraviti što je pokvario Miše...

21.08.2018.
u 13:45

Zrinjski je zabilježio poraz na gostovanju kod Sarajeva (4:2) i još je jedan korak dalje od priželjkivanog vrha ljestvice. Mostarci su prvi gol primili olako (24. minuta), a nakon toga je došao u najmanju ruku glup crveni karton (31. minuta) Jakovljevića, nakon čega je Zrinjski ostao s igračem manje i na terenu se igrala konfuzna utakmica. Ahmetović je obilježio utakmicu zabivši tri gola, dok je jedan gol za Sarajevo još dodao Velkoski. Golove za Zrinjski dali su Bekrić i Bilbija.

Teško će Blaž Slišković brzo popraviti stanje koje je u mostarskom klubu ostavio njegov prethodnik Ante Miše. Zrinjski nije na pravoj fizičkoj razini, a posljedica toga je i veliki broj ozljeda u momčadi, upitan je voljni trenutak kod nekoliko nositelja igre iz prošle sezone. Miše se odmah po dolasku riješio Eldina Jeleškovića, kondicijskog trenera, stručnjaka koji u BiH ima najviše osvojenih naslova. U svlačionici Zrinjskog nikako da se uspostavi ozračje kakvo je vladalo za vrijeme prijašnjeg Bakina mandata. Bio je vidljiv pomak u motivaciji igrača Zrinjskog, no to Bakinoj momčadi nije pomoglo protiv Sarajeva.

- Ni umor ni kvalitetna igra Sarajeva nisu razlog. Pohvalit ću suca, posebno glavnog, koji je posao odradio dobro. Moja momčad se trudila, dali smo gol, ali nismo uspjeli. Kada smo u posljednjih 15 minuta bili brojčano jednaki, bili smo bolji. Čestitam Sarajevu. Ovo će moji igrači dobro osjetiti na džepovima jer njihovo ponašanje ne priliči igraču Zrinjskog. Za ovaj poraz problem nije bio fizička sprema već nešto treće - kazao je Blaž Slišković, koji je na konferenciji dodao kako ga očekuje niz razgovora s igračima.•

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije