Genijalci i ekscentrici no.2

Trava ponovno posvađala dvojicu trenera, Mourinho otkrio zašto je Guardiola ćelav

mouripepe
Foto: agencije
1/4
11.09.2014.
u 15:56

Guardiola je rekao da trava treba biti niža jer to igru čini bržom, dok je Mourinho replicirao riječima kako svatko ima svoj stil

Prije tjedan dana nogometnu elitu u Nyonu zasjenio je najuspješniji, ali i najekscentričniji trenerski dvojac posljednjih godina, Joseph Guardiola i Jose Mourinho.

Banalnu stvar, a radilo se o polijevanju trave prije utakmice, toliko su uveličali svojom svađom da su teške riječi osim u dvorani, padale i na hodniku. Predstavu je začinio Mourinho koji je napustio Uefin forum.

A trava je ponovno bila presudna u novom sukobu Mourinha i Guardiole. Ovog puta je na red došla njena veličina.

Guardiola je rekao da trava treba biti niža jer to igru čini bržom, dok je Mourinho replicirao riječima kako svatko ima svoj stil i da nogomet može biti spektakularan bez obzira na travu.

- Ljepota nogometa ovisi o treneru. Čini mi se da Mourinho daje prednost rezultatu ispred spektakla. To mu je jedino važno - "bocnuo" je trener Bayerna portugalskog genijalca.

Odgovor trenera Chelseaja nije trebalo dugo čekati.

- Kada uživate u svom poslu, ne gubite kosu. Guardiola je ćelav, on ne uživa u nogometu - rekao je Mourinho.

Do kada će rivali iz vremena Real Madrida i Barcelone ratovati oko trave ostaje za vidjeti, no drugi sukob u tjedan dana pokazuje da je stvar i dalje djetinjasto ozbiljna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije