Nogomet

Trener Denis Ćorić: Svim dopuštenim sredstvima na pobjedu

26.10.2016.
u 10:00

Ako je nešto podignulo raspoloženje na Pecari, onda je to podatak da je Wagner kažnjen s dvije, a ne tri, četiri ili čak pet utakmica neigranja, što su (čujemo) tražili pojedinci u Savezu očito se rukovodeći nekim (klubaškim) interesima.

Wagner u kombinacijama

Podsjetimo, Wagner je dobio crveni karton (prvi u bogatoj karijeri) na utakmici u Vitezu, nakon grubog, ali očito nenamjernog starta. Znači da će najbolji igrač Širokobriježana, po mnogima i Premijer lige od njezina postanka, zaigrati danas protiv Slobode u uzvratu osmine finala Kupa BiH, te u nedjelju u prvenstvenom susretu 14. kola protiv Željezničara:

- Uz Wagnera, u konkurenciju se vraćaju ozlijeđeni Brekalo i Plazonić, ali teško će danas zaigrati... Možda tek u nedjelju, rekao nam je jučer uoči treninga trener Širokoga Denis Ćorić:

- Moramo rasporediti snage za obje utakmice. Zanima nas samo kako svladati Slobodu i proći u Kupu. Moramo biti agresivni i oprezni jer trebamo dati dva gola, a ne primiti ni jedan. To je mač s dvije oštrice. Sloboda je jaka prema naprijed i čvrsta u obrani pa moramo igrati vruća srca i hladne glave. Posebice je opasna u prekidima, tako je došla do dvije 1:0 pobjede u Tuzli, opisao nam je stanje u svom taboru Ćorić, pozivajući publiku da podrži njegovu momčad. Sve je lijepo rekao, ali na pitanje o sastavu “ponestalo” mu je teksta. Otkrio je tek da će Bilobrk među vratnice, ostalo moramo nagađati. Po nama, igrat će ovih 11: Bilobrk, Ćorić, Bralić, Pandža, Marković - Ćorluka, Sesar – Baraban, Wagner, Menalo – Krstanović.

Suci

Jedan se drugi “sastav” zna, ali nije jasno koji “izbornik” ga je tako “duhovito” i hrabro odredio. Jer, susret Široki – Sloboda sudit će kao glavni Admir Šehović, koji je oštetio Široki protiv Radnika priznavši mu gol iz zaleđa i svirajući mu nepostojeći jedanaesterac u 92. min, zbog čega je suspendiran, ali ne i kažnjen (još je nagrađen suđenjem u Gabeli!). Četvrti sudac je Irfan Peljto koji je zbog “štete” nanesene Širokom protiv Zrinjskog kažnjen šest utakmica. A šesti je sudac Adi Mulahasanović koji je u subotu u Tuzli svirao sumnjiv 11-erac, iz kojega je Sloboda slavila 1:0. Slučajno? Hm, Možda, teško je vjerovati... 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?