Vitez

Trener Ivica Bonić: Stanje u klubu je neusporedivo bolje nego proteklog tjedna, novi vjetrovi su konačno zapuhali

18.07.2017.
u 09:17

Početak nove premijerligaške sezone je na vratima, Vitez u subotu putuje u goste Mladosti (DK), dosta toga još nije “na svom mjestu” kada je momčad u pitanju, no što je tu je. U nedjelju su Vitežani imali probu u Banja Luci protiv Borca, povratnika u Premijer ligu, koju su izgubili rezultatom 2:1.

Stanje mnogo bolje

Trener Viteza Ivica Bonić u ponedjeljak je prokomentirao igru Vitežana protiv Borca i dosadašnji tijek priprema. -Stanje je neusporedivo bolje, optimističnije nego što je bilo prije tjedan dana. Mnogo što se pokrenulo s mrtve točke, dovedena su dvojica igrača, Luka Miletić iz Dugopolja i Mahir Karić iz Olimpica. I mogu sa zadovoljstvom kazati, radi se o dobrim igračima, pojačanjima koji mijenjaju “sliku” naše momčadi. Naravno, već ranije je stigao Slavko Brekalo, a zadovoljan sam i s mladim snagama, Tipurićem, Bojom, Vranjićem, Vukojom i Đogićem koji su zadovoljili i potpisali su profesionalne ugovore, kazao je Bonić, ističući kako je u potpunosti zadovoljan radom i zalaganjem svih igrača. -Zadovoljan sam i igrom i zalaganjem u utakmici u Banja Luci. Bilo je dosta dobroga, međutim, ne mogu biti zadovoljan rezultatom. Gol za nas je postigao mladi Bojo, a ne Karić kako su prenijeli neki portali, a Borac je zasluženo pobijedio iako nas i nije nadigrao. Imamo mi još mnogo što raditi i uraditi, u utorak i srijedu ćemo imati po dva treninga s naglaskom na fizičku pripremljenost koja “šepa” zbog kašnjenja s početkom priprema, a četvrtak i petak na treninzima, jedanput dnevno, radit ćemo na tehničko-taktičkim elementima.

Rješavanje problema

Bonić je rezolutan, igrački kadar Viteza je “tanak”, malobrojan, pa je tako u Banja Luci raspolagao sa samo 16 igrača, a dvojica od njih još uvijek čekaju certifikate iz zemalja gdje su ranije igrali i pitanje je hoće li papirologija stići na vrijeme (do srijede u 12 sati). Bonić naglašava kako i bez toga ima problema na lijevoj strani, u ofenzivi i defenzivi, kako mu nedostaje najmanje jedan iskusan vezni igrač i napadač što je “boljka” NK Viteza već odavno. -Postoje naznake da će se neki od tih problema riješiti, najkasnije idućeg tjedna, a bude li tako bit će to i “druga pjesma”, momčad s kojom ćemo hrabro u novu sezonu, kaže Bonić, dodajući: “Novi vjetrovi su konačno zapuhali”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije