KAPETAN HRVATSKE

Trener Viktorije ispričao nepoznatu priču o Modriću: 'Rekli su da sam lud'

23.10.2018.
u 10:15

- Jako mi se svidio. Sjećam se da je tada imao 20 ili 21 godinu. Rekao sam predsjedniku da ga kupi, a kasnije me kroz smijeh pitao jesam li lud jer je na kraju završio u Tottenhamu.

Viktoria Plzen danas će na teško gostovanje kod Real Madrida, a trener češke momčadi Pavel Vrba prisjetio se kako je prije 10-ak godina pokušavao dovesti Luku Modrića. Vrba, koji je tada vodio Žilinu, hrvatskog je veznjaka zapazio u prijateljskoj utakmici Hrvatske i Slovačke. 

- Igrala se prijateljska utakmica u Rijeci i tada sam zapazio vrlo mladog igrača koji je ušao u igru posljednjih 20 minuta. Bio je vrlo sitan, ali se već tada vidi njegov talent. Odmah sam javio vodstvu Žiline, ali nismo bili ni blizu dogovora jer su zahtjevi Dinama bili previsoki - rekao je Vrba i dodao: 

- Jako mi se svidio. Sjećam se da je tada imao 20 ili 21 godinu. Rekao sam predsjedniku da ga kupi, a kasnije me kroz smijeh pitao jesam li lud jer je na kraju završio u Tottenhamu. Bio je izniman talent, a sada je postao prava nogometna zvijezda. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije