Zrinjski - Slavija

Trener Zrinjskog Marinović: Naš je cilj pobjeda i nova 3 boda

press-zri01_brs_bih_12092015
13.09.2015.
u 06:15

Slavija u Mostar stiže ohrabrena pobjedom u sedmom kolu nad favoriziranim Sarajevom na svom stadionu

Vinko Marinović je jedini trener, od klubova koji slove za najveće favorite za osvajanje naslova prvaka Premijer lige BiH, koji je još uvijek na kormilu momčadi.

Samo u proteklih sedam dana čak tri trenera u Premijer ligi BiH ostala su bez posla. Davor Mladina nije više trener momčadi Širokog Brijega, Miomir Odović ne vodi više Željezničar, a ni Dženan Uščuplić nije više na klupi prvaka Sarajeva.

- Svi klubovi imaju svoj pravac, ljudi koji vode klubove najbolje znaju što trebaju činiti. Sve te smjene odluka su tih klubova, uglavnom, mi treneri ovisimo isključivo o rezultatima, pogotovo ove godine kada iz Premijer lige BiH ispada čak šest momčadi.

Zato je svaka sljedeća utakmica veliki pritisak za sve momčadi, naglasio je na jučerašnjoj press-konferenciji Vinko Marinović, šef stručnog stožera HŠK Zrinjski.

Trenutačni lider na ljestvici Premijer lige BiH, mostarski Zrinjski, danas će u okviru osmog kola tog natjecanja na svom stadionu ugostiti momčad Slavije koja u Mostar stiže ohrabrena pobjedom u sedmom kolu nad favoriziranim Sarajevom na svom stadionu. Trijumfom nad bordo momčadi Slavija je "skočila" na treće mjesto i sigurno je da ih plemići neće podcijeniti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije