cijelo ljeto

Trn, Kočerin, Crnač, Buhovo... ali Liga mjesnih zajednica je posebna

23.06.2019.
u 11:30

Čini se kako u “inflaciji” malonogometnih ljetnih turnira u Hercegovini prednjači Široki Brijeg. Tamo su upravo završeni, u tijeku su ili u pripremama razni turniri.

Turnir Trn Wwin, s bogatim nagradnim fondom (12.000 KM), osvojio je sastav MikraMatic, koji je u finalu imao više sreće u raspucavanju šesteraca i slavio 4:1, nakon što u regularnom tijeku protiv momčadi Viva Bili bilo 0:0. Finale i polufinale je, po mišljenju organizatora, vidjelo pet tisuća posjetitelja.

Hakl u Crnču

U tijeku je 9. malonogometni turnir Crnač, koji je okupio 48 momčadi iz cijele regije, s puno reprezentativaca iz nekoliko država bivše Jugoslavije.

Turnir traje od 15. do 30. lipnja i igra se u posebnom ozračju uz bogate kulturno-zabavne i gastronomske sadržaje. Nagradni fond također je bogat (10.000 konvertibilnih maraka). Ne treba ni spominjati da će na turniru zaigrati najbolji hakleri iz Hercegovine, Bosne i Dalmacije, s nizom reprezentativaca. 41. petrovdanski malonogometni turnir, najstariji u regiji, igra se u Kočerinu, ove godine s posebnim uvjetima (ograničen broj ekipa na 32), ali zato se igra i turnir turnir za djecu u više uzrasnih kategorija.

Vepar kao nagrada

Šesti lovački turnir u Buhovu originalan je po mnogo čemu, posebice po nagradnom fondu, živim veprovima! Na turniru mogu igrati samo registrirani članovi lovačkih društava.

U tijeku je 14. turnir “Ulica protiv ulice”, čiji su organizatori braća Frano, Vlado i Andro Hrkać, na kojem po posebnim pravilima igraju djeca i dječaci uzrasta 10, 12, 14, 16 i 18 godina. I nagrade su originalne - putovanja na nogometne utakmice i sportska oprema. Na turniru nastupa više od 250 momčadi!

Na ovom su turniru prve nogometne korake napravili Rebić, Kožulj, Šunjić, Tomić, Lončar i drugi. Nakon svega slijedi “turnir svih turnira”- malonogometna Liga mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega... •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije