MMA u šoku:

U bolnici je umro bivši UFC prvak K. Randleman

umro
12.02.2016.
u 11:12

Jedan od pionira mješovite borbe Amerikanac Kevin Randleman umro je sinoć u bolnici u 44. godini života.

Prema šturim informacijama koje zasad dolaze iz SAD-a Randleman je u bolnicu primljen zbog upale pluća , a nedugo nakon toga otkazalo mu je srce i nekada sjajnom borcu više nije bilo spasa. Informaciju je za medije potvrdio Wes Sims koji je trenirao s Amerikancem.

Tijekom svoje karijere Kevin Randleman borio se s nekima od najvećih imena ovoga sporta. Možda i najveća njegova pobjeda bila je protiv Mirka Filipovića . Amerikanac je 2004. godine šokirao Cro Copa koji je tada bio vrh mješovite borbe. No Randleman ga je brutalno nokautirao, a tu borbu neki su proglasili i jednim od najvećih šokova u povijesti MMA. U uzvratnoj borbi iste godine Mirko je pobijedio, a Randleman je počeo nizati poraze.

Karijeru je Randleman završio 2011. godine uz 17 pobjeda i 16 poraza, a vrh karijere bilo mu je osvajanje naslova UFC prvaka 1999. godine. U karijeri se borio pod okriljem UFC-a, PRIDE-a, WVR-a i Strikeforcea.

MMA svijet nakon iznenadne smrti Amerikanca ostao je u šoku. Od njega se na društvenim mrežama opraštaju najveća imena ovoga sporta.

' Gospodine, ti si legenda i velikan ', napisao je Stipe Miočić .

' Tužan sam što čujem da je preminuo legendarni Kevin Randleman. Počivaj u miru 'Zvijeri ', napisao je Dana White .

' Rastužila me vijest o smrti starog prijatelja iz dana u Prideu ', piše Alistair Overeem .

' Moje srce je uz obitelj Kevina Randlemana. Imao sam privilegiju trenirati, poznavati i gledati jednog od pionira našeg sporta ', dodaje Roy Nelson .

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije