Odbojka

U Domaljevcu se kvalitetno radi s mladim igračima

11.05.2016.
u 10:00

Kadetska ekipa HOK Domaljevac osvojila je naslov kadetskog prvaka FBiH u odbojci. Na natjecanju održanom u dvorani u Grebnicama, odbojkaši Domaljevca nadigrali su ekipe Napretka, Olova i Bužima i bez izgubljenom seta superiorno osvojili 1. mjesto.

Finale prje finala

Prva utakmica je takoreći odredila prvaka. Susret protiv Odžačana bio je finale prije finala. Domaljevčani su slavili s 3:0, a u drugoj utakmici dobili s ekipu Olova, mnogo teže nego su očekivali.

- Malo smo ih podcijenili, ali se radi o vrlo dobroj ekipi. Dvoboj protiv Bužima bio je rutinska pobjeda s kojom smo osigurali prvo mjesto. Želio bih istaknuti veliki doprinos suigrača Mateja Mijatovića koji nas je svojim izvanrednim igrama kroz cijeli turnir doveo do titule prvaka. Naša snaga leži u činjenici da smo izuzetno složni, redovito svi dolazimo na treninge, puno se trudimo, a plod svega je titula prvaka, kazao je Ivo Ivić, kapetan Domaljevca.

Na turniru je bio i izbornik kadetske reprezentacije BiH i u redovima Domaljevca se nadaju da će netko od njih dobiti poziv u reprezentaciju. Uskoro ih očekuje završnica državnog prvenstva gdje dolaze jako dobre ekipe Modriče i Ljubinja koje su konstantno u vrhu. U klubu su veliki optimisti i nadaju se da će ponoviti prošlogodišnji uspjeh kad su u pionirskoj konkurenciji osvojili naslov prvaka BiH.

Najveća snaga

- Najveća snaga ove ekipe je da smo najjači na najvažnijim pozicijama. U odnosu na druge odskačemo na prijemu servisa i na mjestu tehničara. Ova ekipa je prošle godine bila po

bjednik u pionirskoj konkurenciji, a ove godine smo na putu ponoviti uspjeh i u konkurenciji kadeta. Promatrajući njihov rad, mogu kazati da je to logičan slijed njihova uspona. U Domaljevcu se ustrajno, dobro i kvalitetno radi s mladim igračima i mogu poručiti da idućeg vikenda u pionirskoj konkurenciji također imamo ekipu za sam vrh i plasman na državno prvenstvo, s optimizmom govori Zlatko Ivić, prvi trener HOK Domaljevac.

Posljednjih 20-ak godina Posavina je neiscrpan izvor kvalitetnih i perspektivnih odbojkaša, a nekolicina nastupa u velikim europskim klubovima.

Mnogi od njih ponikli su u redovima Domaljevca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije