futsal boćanje

U finalu Kupa susret Bure i Gruda

14.11.2015.
u 06:45

Utakmicama prvog kola ovog vikenda počinje nova sezona u Prvoj ligi FBiH. U natjecanju će nastupiti ukupno 10 momčadi koje su podijeljene u skupine jug i sjever. FTC Velež, MNK Calp Zenica, MNK Kakanj, MNK Joker i MNK Mostarske kiše igraju u skupini jug, dok skupinu sjever čine MNK Klanac, MNK Salines, MNK Vega Mix, MNK Bubamara i MNK Banovići. Prva futsal liga FBiH, skupina jug: FTC Velež - MNK Calp (nedjelja, 15.30), MNK Kakanj - MNK Joker (nedjelja, 17.00). Slobodna ekipa MNK Mostarske kiše. Skupina sjever: MNK Klanac - MNK Salines (subota, 19.00), MNK Vega Mix - MNK Bubamara (subota, 17.00), Slobodna momčad MNK Banovići. (pogled.ba)

Dvije najbolje ekipe momčadskog dijela boćarskog prvenstva, prvak Grude i drugoplasirana Bura, ogledati će se večeras u finalu kupa u Rastovači kod Posušja. Međutim, za razliku od momčadskog dijela prvenstva obje momčadi, a posebno Bura nastupiti će oslabljene. U međuvremenu od završetka momčadskog prvenstva BiH u lipnju, ponajbolji igrači mlađeg posuškog ligaša braća Mate i Andrija Ćorluka karijeru su nastavili u Hrvatskoj. Put Hrvatske otišao je i Ivan Galić boćar Gruda, pa je neizvjesno kako će se oslabljeni sastavi večeras snaći. Ako se gleda igrači Grude su u prednosti, međutim kup natjecanja sa sobom uvijek nosi iznenađenja, pa je nezahvalno prognozirati pobjednika. Finalna utakmica će početi u 18 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?