IVAN DODIG:

U Melbourneu je na terenu znalo biti i više od 60 oC

dodig
Foto: Frano Matić
26.01.2014.
u 10:25

Jučer smo pratili jedan Dodigov iznimno naporan trening u Čapljini gdje mu je „protivnik“ bio mladi i talentirani čapljinski tenisač Patrik Jovanović

Nakon paklenih vrućina i problema na Australian Openu, gdje je uz ostalo morao i predati meč bh. predstavniku Džumhuru, najbolji hrvatski tenisač, Međugorac Ivan Dodig, ovih dana u Čapljini je odradio mini pripreme za nadolazeći PBZ Zagreb Indoors (od 1. 2. - 9. 2. 2014.). S plus 45, pa i više iz Melbournea Dodig je odrađivao pripreme na laganoj hercegovačkoj buri i dosta ugodnijim temperaturama. Tako je balon sportska dvorana u Čapljini kao idealno mjesto za ove mini pripreme kojima se Dodig sprema za nadolazeću seriju dvoranskih turnira.

Naporan trening

Jučer smo pratili jedan Dodigov iznimno naporan trening u Čapljini gdje mu je „protivnik“ bio mladi i talentirani čapljinski tenisač Patrik Jovanović, inače Ivanovo kumče. Na terenu je s Ivanom radio njegov kondicijski trener Stjepan Medak, a sve je to pozorno nadgledao Ivanov ujak Žarko Dodig u društvu Andrije Jovanovića iz TK Čapljina. - Uvijek se veselim doći u Čapljinu koja ima odlične uvjete za pripreme koje mi puno znače pred nadolazeći turnir u Zagrebu. Moram se dobro pripremiti, a posebno nakon svih onih događanja u Melbourneu gdje je na terenu znalo biti i više od 60 stupnjeva. Nema tog novca zbog kojeg bi se kockao sa svojim zdravljem na takvim ekstremnim temperaturama. Zdravlje mi je ipak važnije od svega - istaknuo je Ivan i tako odgovorio na naš upit što je bilo oko predaje meča Džumhuru.

Prvi teniski koraci

- Za Čapljinu me vežu jako lijepe uspomene jer sam ovdje i počeo prve teniske korake, a ovo područje ima dobre uvjete i dobre i talentirane igrače koje predvodi Patrik Jovanović. - Čast je ugostiti i trenirati s tako dobrim tenisačem kao što je moj kum Ivan i svi vjerujemo da će nastaviti s odličnim rezultatima. Hvala mu na suradnji i pomoći koju nam pruža - istaknuo je mladi Patrik Jovanović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije