nogomet

U NK Čelik najaktualniji odlasci i dolasci

celik
04.07.2016.
u 15:28

Stanje u sportskom dijelu Nogometnog kluba Čelik iz Zenice sređuje se iz dana u dan. Nakon raz+doblja burnih doghađaja poslije završetka premijerligaškog prvenstva i odlaska čak osam standardnih prvotimaca te prvog trenera Elvedina Beganovića, novi sastav Čelika dobiva svoje konture.

Formiran je novi stručni tiom s Kemalom Alispahićem na čelu, kojem su pomoćnici Izudin Kamberović, Nedim Šišić i Nijaz Hrustanović, a najavljen je dolazak i većeg broja igrača, koji bi trebali osigurati rezultatski opstanak najpopularnijeg zeničkog sportskog udruženja, javlja Fena. 

U NK Čeliku vjeruju da će se brzo riješiti i nepoznanica u vezi s formiranjem novog upravnog odbora, ili povjerenstva koje bi do daljnjeg vodilo poslove u klubu. Napori predsjednika Skupštine i povjerenstva koja je pripremalo novi organizacijski sustav nisu donijeli veće rezultate, tako da je sada na potezu gradska uprava, koja mora pokazati više interesa za klub, te energičnije i efikasnije pomoći u rješavanju nagomilanih gradskih problema u sportu.

U prvom kolu novog prvenstva ekipa Čelika igra na Bilinom polju s momčadi Metalleghe iz Jajca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije