U prvom pretkolu Lige prvaka prvak BiH prušio sjajan otpor slovenskoj momčadi

FOTOGALERIJA: U sjajnom ozračju Zrinski i Maribor odigrali 0:0

zrinjski
15.07.2014.
u 22:03

Oko 8 tisuća navijača moglo je uživati u Ligi prvaka u Mostaru

Sjajno je bilo ozračje na utakmici Zrinjskog i Maribora, koji su večeras odigrali svojh prvi susret u 2. pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka. Oko 8.000 gledatelja na stadionu pod Bijelim brijegom moglo je uživati u Ligi prvaka. Prvu prigodu na samom startu utakmice imao je Muminović, koji je glavnom šutirao u vratara Handanoviča. Došlo je do zatišja u igri, koje je u 23. minuti prekinuo Maribor. U sjajnoj se prigodi našao Ibraimi, kojeg je proigrao Vršič, ali je najbolji gostujući nogometaš šutirao pored gola. Iznenadnu prigodu za Zrinjski imao je Stojanović, ali je lopta koja je došla na njegovu slabiju desnu nogu završila u naručju vratara Handanoviča. Zrinjski se opustio i igrao hrabrije, a zamalo je precizan iz slobodnog udarca bio Đurić, a nakon njega je bezuspješno šut oprobao Stojkić. Nakon tih nekoliko obećavajućih situacija igra je splasnula i većih uzbuđenja do kraja prvog dijela nije bilo. Drugi dio počeo je također oprezno s obje strane. U 52. minuti gol Zrinjskog pokušao je ugroziti Mendy, ali je Dujković bio oprezan na svom golu. U 63. minuti je nerezonski pokušao Ibraimi. Onda je sjevnula akcija Zrinjskog. Đurić je proigrao Stojanovića, koji je centrirao u sredinu, tamo Pehar glavom nije najbolje zahvatio loptu koja je otišla preko gola. Udarac je isprobao i Fajić u 72. minuti, ali je bio neprecizan. U sudačkoj nadoknadi Muminović je naivno dobio drugi žuti karton zbog pokušaja simuliranja u jednoj kontri. Ipak, do kraja nije bilo opasnih situacija i ostalo je početnih 0:0.

MOSTAR - Stadion HŠK Zrinjski. Gledatelja: 7.000.
ZRINJSKI: Dujković 7, Graovac 6.5, Muminović 7, Pehar 7, Šćepanović 6.5, Zlatić 6.5, Stojanović 6.5 (od 66. Simeunović 6), Nikolić 6.5 (od 83. Kordić -), Katanec 7, Đurić 7.5 (od 66. Durak 6).
MARIBOR: Handanovič 6.5, Šuler 6.5, Filipović 6, Ibraimi 6.5 (od 82. Bohar -), Mendy 5.5 (od 68. Tavares 6.5), Fajić 6, Dervišević 6, Vršič 6.5, Rajičević 6, Viler 6, Stojanovič 6.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije