Mamić brani Mamića

Dinamo u eri Mamića je najuspješniji u stogodišnjoj povijesti

Zdravko Mamić i Mirko Barišić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
31.10.2014.
u 00:22

Trener i njegov stručni stožer rade najbolje u posljednjih desetak godina i siguran sam da će nas voditi i sljedeće ljeto u novi pohod na Ligu prvaka. Dinamo je u posljednjih deset godina statistički najuspješniji u svojoj stogodišnjoj povijesti, a sljedećih deset godina bit ćemo još bolji i nadmašiti i te uspjehe – zaključio je Mamić

Nakon utakmice u Opatiji i prolaska Dinama u četvrtfinale Kupa, oglasio se na službenim klupskim stranicama i izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić.

– Bio sam iznenađen izjavom trenera jer nisam vidio nijedan razlog za tako nešto, a kamoli da uopće pomisli na ostavku. Opet, poznavajući ga, a sigurno ga najbolje poznajem, moram reći da ga razumijem – rekao je izvršni predsjednik pa nastavio:

– On stoji iza tih dečki ne 100 nego 300 posto i zato je tako reagirao. Trener i njegov stručni stožer rade najbolje u posljednjih desetak godina i siguran sam da će nas voditi i sljedeće ljeto u novi pohod na Ligu prvaka.

Stariji Mamić jasno je poručio:

– Klub im bezrezervno vjeruje i trener i njegov stručni stožer imaju punu podršku Uprave kluba. Odigrali smo 24 utakmice, od kojih smo 19 dobili, dvije igrali neriješeno i tri izgubili; za sada smo zadovoljni. Tko može takve rezultate uopće dovesti u pitanje? Prema tome, potpuno smo koncentrirani na ove dvije utakmice (Split u prvenstvu i Salzburg u Europi) jer nam te dvije utakmice mogu uljepšati jesen. Međutim, nema nikakvog imperativa.

Za kraj izvršni predsjednik dotakao se i bliske budućnosti.

– Zoran i njegovi kolege su ti za koje sam siguran da će s ovim igračima Dinamu dati novu dimenziju i u godinama ispred nas dodatno uljepšati povijest kluba. Dinamo je u posljednjih deset godina statistički najuspješniji u svojoj stogodišnjoj povijesti, a sljedećih deset godina bit ćemo još bolji i nadmašiti i te uspjehe – zaključio je Mamić.

Komentara 2

MA
manuutd
11:09 31.10.2014.

Ma hajde, bolji sam ja duplo od Zokija , taj da nije buraz od Zdravkeca vodio bi Zet.

Avatar Bekrija
Bekrija
12:11 31.10.2014.

Hvalite me usta moja!!! prazne tribine govore o tvom uspjehu. Nogomet se igra zbog navijača, a ne zbog tvof džepa. Dinamo nije privatni klub to je udruga građana!!!!!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije