MZ Čapljina

Udruženi Zvirovići/Prćavci i Dračevo/Sjekose idu dalje

05.08.2016.
u 07:00

Zvirovići/Prćavci te Dračevo/Sjekose, najugodnije iznenađenje dosadašnjeg dijela Lige mjesnih zajednica općine Čapljina, probili su se u četvrtfinale.

Prva utakmica treće večeri osmine finala između Zvirovića/Prćavaca i Počitelja/Hotnja 2:1 protekla je u znaku borbene i prilično izjednačene igre. Zvirovići/Prćavci prošli su dalje zahvaljujući pogocima Josipa Brajkovića, dok je strijelac za Počitelj/Hotanj bio Dejan Stojak.

Sigurna pobjeda

U drugoj utakmici sigurna je bila pobjeda Dračeva/Sijekosa protiv Domanovića, koji su kao prvi najbolji trećeplasirani sastav ušli u drugi krug, 4:0. Strijelci: Mario Jurica dva, Ivan Marković i Ante Pažin po jedan pogodak.

Zanimljiva i neizvjesna bila je uvodna utakmica 13. turnirske večeri u omladinskom dijelu turnira Dretelj - Gabela Polje 4:3.

U regularnom dijelu utakmice rezultat je bio 1:1, pa su odlučivali udarci sa šest metara u čemu su mladi Dreteljani bili umješniji. Strijelac za Dretelj, u regularnom dijelu, bio je Ivan Glavinić, a za Gabela Polje Ivan Galić.

Rezultati, osmina finala seniorskog programa, Zvirovići/Prćavci – Počitelj/Hotanj 2:1, Dračevo/Sjekose – Domanovići 4:0; četvrtfinale, omladinski program, Dretelj – Gabela Polje 1:1, na šesterce 4:3.

Završna večer osmine finala

Danas, 5. kolovoza, na programu je završna večer osmine finala u seniorskog konkurenciji.

U prvoj utakmici od 21 sat igrat će momčadi Čapljina 1 – Višići, a u drugoj od 22 sata Čapljina 2 – Trebižat.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije