Nova pljuska bh. nogometu

UEFA zatražila od BiH istragu šest nogometnih utakmica iz prošle godine zbog sumnje da su namještene

21.02.2018.
u 09:00

Europska nogometna federacija (UEFA) zatražila je od vlasti u Bosni i Hercegovini provjeru šest nogometnih utakmica odigranih u ovoj zemlji zbog sumnji da su bile namještene, doznaje Večernji list. Potvrdio je to neimenovani dužnosnik Nogometnog saveza BiH. Ovaj je zahtjev dostavljen posredstvom EUROPOL-a te je proslijeđen policijskim tijelima, no nije izvjesno kako će rezultirati opipljivim nalazima. Naime, tijekom prošle godine za šest utakmica odigranih u Premijer ligi, ali i nižim ligaškim natjecanjima, s područja Azije uplaćeni su veliki iznosi novca i za vrlo čudne kladioničarske kombinacije.

Ugrožavanje istrage

U nekoliko slučajeva radilo se i o dramatičnim preokretima utakmice, a najveći koeficijenti kod kladioničarskih parova upravo su oni koji se odnose na rezultat na poluvremenu odnosno kraju utakmice “iz dvice u keca”, što može za samo jedan par iznositi i više od 30. Iz ove federacije nisu potvrdili, ali ni demantirali navode o postojanju nove istrage. 


Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?