IZGUBIO BORBU

UFC suspendirao Conora McGregora

Reuters/Pixsell
09.10.2018.
u 14:23

Radi se o standardnoj proceduri u kojoj se borcu koji je dobio batine u ringu onemogućuje nastup dok se sasvim ne oporavi.

Prema mišljenju Dane Whitea, Khabib Nurmagomedov ipak ne bi trebao biti suspendiran na dulje vrijeme te UFC titula svakako ostaje u njegovom vlasništvu. No, s financijske strane bi mogla proći puno gore. 

S druge strane, UFC je suspendirao Conora McGregora na mjesec dana. No, radi se o standardnoj proceduri u kojoj se borcu koji je dobio batine u ringu onemogućuje nastup dok se sasvim ne oporavi.

Dana White se javio na poziv novinaru TMZ Sportsa te mu je odgovorio na par pitanja u vezi trenutno najaktualnije teme, a ona se tiče buduće suspenzije za Khabiba Nurmagomedova. Osim toga, nešto je rekao o svom vlastitom raspoloženju, piše Fightsite.

- PPV brojke dolaze, ali moram priznati kako sam u puno boljem raspoloženju nego što sam bio u subotu. Naravno da sam tada bio jako loše volje, radili smo najveći event u svojoj povijesti i onda nam se dogodi nešto tako. Khabib je jednostavno napravio sve što nije trebao. On je svjetski prvak, upravo je pobijedio Conora McGregora pred cijelim svijetom, trebao je ustati i uzeti pojas oko pasa. Onaj tip koji mu je vikao je nitko i ništa - iznio je White svoje trenutne dojmove o onome što se dogodilo na UFC 229 eventu.

Budući da je napravio incident na eventu koji je bio pod regulacijom atletske komisije savezne države Nevade, Nurmagomedov će sigurno biti kažnjen, a White je otkrio koliko je trenutno upoznat sa situacijom po tom pitanju.

- Oni su trenutno zadržali Khabibov cijeli honorar i govori se da će ga zadržati za stalno. Mislim kako se to ne bi smjelo dogoditi, mislim da trebaju uzeti četvrtinu milijuna. Khabib će svakako zadržati titulu, iako će biti suspendiran.

Bit će suspendiran na četiri do šest mjeseci, ali titula svakako ostaje njegova. Još je upitan o tome je li prodaja prijenosa prešla tri milijuna. 

- Nismo napravili tri milijuna, no ovo je svijet gdje je teško prijeći dva milijuna. To nisu uspjeli Tyson i Holyfield, a mi smo poprilično prešli tu cifru, tako da sam zadovoljan - s osmjehom na licu rekao je predsjednik UFC-a, koji je s poslovne strane imao izuzetno uspješan vikend. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije