KATAR 2022

Ugledni britanski list svrstao vatrene među favorite SP-a: 'Hrvatska je sila u usponu'

rvati, vatreni
Igor Soban/PIXSELL
29.09.2022.
u 09:20

Guardian je poredao favorite ovim redoslijedom: Brazil, Argentina, Španjolska, Nizozemska, Njemačka, Danska, Francuska te na osmom mjestu Hrvatska.

Dobre partije hrvatske reprezentacije u Ligi nacija nisu ostavila ravnodušnima ni poznati engleski sportski dnevnik, The Guardian. 

Ugledne novine su pred SP napravili analizu u tekst koji je predstavio glavne favorite Mundijala u Kataru, a vatreni su stavljeni na osmo mjesto što se tiče glavnih kandidata za svjetskog prvaka. 

Guardian je poredao favorite ovim redoslijedom: Brazil, Argentina, Španjolska, Nizozemska, Njemačka, Danska, Francuska te na osmom mjestu Hrvatska.

Momčad Zlatka Dalića je strahovito napredovala i to za pet mjesta u odnosu na zadnju listu Guardiana pred početak SP-a. 

- Sugestije da je Hrvatska sila u padu srušene su činjenicom da je zasluženo osvojila prvo mjesto skupine Lige nacija u kojoj su Danska i Francuska. Luka Modrić (37) bio je nezaustavljiv prije tjedan dana u pobjedi nad Danskom i zatim je zabio za uvjerljivo slavlje kod Austrije. Hrvatska stara garda ima snage za zadnji juriš koji bi ih u Kataru mogao odvesti daleko - komentar je o Hrvatskoj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije