POSLJEDICE UDARCA

Ugledni neurokirug objasnio u kakvom je Schumacher stanju

Reuters/Pixsell
21.01.2020.
u 13:05

Samo koji mjesec ranije je o susretu sa Schumacherom progovorio i njegiov nekadašnji prvi čovjek Ferrarija Jean Todt

Nicola Acciari, jedan od vodećih talijanskih neurokirurga, potvrdio je u razgovoru za list Contro Copertina da Michael Schumacher kakvog smo svojedobno poznavali više ne postoji.

 - Schumacher se više ne nalazi u komi, ali naprosto više nije čovjek kojega smo poznavali na automobilističkim stazama. On je danas drugačija osoba, fizički i psihički, izmijenjene organske, mišićne i skeletne strukture.

To je posljedica traumatske ozljede mozga koju je zadobio pri padu i udarcu glavom - kazao je Acciari točno šest godina otkako je Schumacher glavom udario o kamen tijekom skijanja u francuskim Alpama.

Samo koji mjesec ranije je o susretu sa Schumacherom progovorio i njegov nekadašnji prvi čovjek Ferrarija Jean Todt, koji je se sa njemačkim pilotom družio u njegovu domu na Ženevskom jezeru.

- Michael se nalazi u najboljim rukama. Pogledali smo zajedno jednu od utrka, ali naravno da naše prijateljstvo više nije kakvim je bilo ranije jer ne možemo voditi istu vrstu komunikacije. Ali Micheal se ne predaje i nastavlja se boriti uz svoju obitelj - kazao je Todt.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije