Atletika

Uspjeh Brotnja u Rijeci i Zenici

16.02.2016.
u 06:45

Najnoviji uspjeh članovi AK Brotnjo ostvarili su na Državnom dvoranskom prvenstvu Hrvatske za juniore i juniorke koje je održano u Rijeci. Atletičarka AK Brotnjo Marija Ivanković okitila se zlatom u troskoku, a Josipa Dragičević osvojila je 2. mjesto u skoku u dalj. Istodobno, u organizaciji AK Zenica, proteklog vikenda u Zenici održano je Atletsko dvoransko prvenstvu BiH za sve dobne skupine.

Kod AK Brotnjo najuspješniji bili su Ivana Prga koja je osvojila dvostruki naslov u kategoriji mlađih juniorki u utrci 60 metara prepone i u skoku u dalj, te treće mjesto u utrci na 60 m.

Uz to, atletičar Filip Kozina postao je dvostruki prvak u kategoriji dječaka u disciplinama skok u dalj i troskok, a Klara Zovko nova prvakinja BiH u troskoku. Klara je još osvojila i dvije brončane medalje, i to u utrci 60 m prepone i skok u dalj.

Druga mjesta i srebrne medalje u svojim disciplinama osvojili su Ana Ćurković, Andrea Vidović, Luka Ćurković i Lucia Ćurković, a treće mjesto Josip Ivanković, Branko Sivrić i Lucia Ćurković.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije