Cheerleading

Uspjeh CK Široki Brijeg na kupu Hrvatske

20.12.2016.
u 10:00

Odličan rezultat ostvarili su članovi Cheerleading kluba Široki na kupu Hrvatske održanom u Splitu osvojivši dva zlata te jedno srebro i broncu. Natjecanje je održano u dvorani na Gripama, a članovi Cheerleading kluba Široki nastupajući u četiri discipline osvojili su i četiri medalje. Zlato su osvojili u kategoriji juniori tim, te juniori group stunt, srebro u freestyleu pom duo - Antonija Kožul i Marija Vranješ, te broncu u kategoriji seniori hip hop cheer duo - Antonija Jozeljić i Nikolina Čolak. Uz klubove iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine natjecao se i klub iz Crne Gore. Juniorska ekipa Širokog Brijega svojim je akrobacijama nekoliko puta podizala gledateljstvo na noge.

-Bilo je odlično, prvenstveno mi je drago radi timske ekipe u kojoj je debitiralo dosta novih članova, kojima je ovo prvi put da se natječu. Sami kup smo i planirali kao neku jaču generalnu probu pred državno prvenstvo. Prema sudačkim listama, vidjet ćemo što treba popraviti i kako ojačati još same koreografije za državno prvenstvo koje će se 26. ožujka 2017. godine održati u Posušju, kazala je voditeljica kluba i koreografkinja Nikolina Čolak. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?