FRKA U UDINAMA

Uzbuna u Juventusu: Ronaldo odbio igrati jer čeka transfer?!

MASSIMO PINCA
22.08.2021.
u 20:10

"Ronaldo se nada kako će pronaći rješenje na tržištu idućih dana, ali Juventus još nije primio službenu ponudu za njega", piše Romano.

Oko Cristiana Ronalda (36) ovaj tjedan definitivno nema mira. Portugalski napadač prvo je u utorak demantirao glasine da se vraća u Real Madrid u podužoj objavi na Instagramu, a onda je, u nedjelju, zamolio da ne igra za Juventus!

U prvom prvenstvenom kolu "stara dama" gostuje kod Udinesea, a Ronaldo je zauzeo mjesto za klupi za pričuve. Pouzdani talijanski stručnjak za transfere Fabrizio Romano otkrio je da je to bilo na zahtjev igrača, prenosi 24sata.hr

"Ronaldo se nada kako će pronaći rješenje na tržištu idućih dana, ali Juventus još nije primio službenu ponudu za njega", piše Romano.

Cristiano je ušao u posljednju godinu ugovora s torinskim bijelo-crnima i čini se kako ne bi imao ništa protiv da ode iz Juventusa dođe li prava ponuda. Vremena za to ima još tjedan dana.

Dopredsjednik kluba Pavel Nedved pokušao je umiriti navijače.

- Odlučili smo se za ovo zajedno s Ronaldom. To je normalno, on će 100 posto ostati - uvjerava slavni Čeh.

Ostao ili otišao, zamolba za neigranjem sigurno će odjeknuti diljem Europe, pa možda i potaknuti neke bogate igrače da se uključe u borbu za ovog velemajstora.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije