Pjanić:

Uživam igrajući za Romu

Miralem Pjanić
08.05.2016.
u 19:42

"Sezona još uvijek nije gotova. Ova pobjeda je za naše navijače koji su nezasluženo morali proživljavati tešku sezonu," rekao je nakon još jedne sjajne partije u kojoj je postigao pogodak i dodao asistenciju Miralem Pjanić Mediaset Premiumu.

"Drugo mjesto ne ovisi o nama već o Torinu i njihovoj dobroj igri. Znaju pobjeđivati u domaćim utakmicama i Napoliju neće biti jednostavno. Mi smo pobjedom obavili svoj posao i sada se nadamo da će se oni poskliznuti. Uživamo u svojoj igri i nadamo se da ćemo sljedeće sezone biti još konstantniji."

"U nogometu se nikada ne zna, ali sam vezan za klub još dvije godine i sretan sam u Romi. Uživam igrajući za Romu," zaključio je Pjanić.

"Momčad je napravila ono što je trebala, utakmica je bila zanimljiva i mislim da su se svi zabavili," rekao je Luciano Spalletti Sky Sportu, a potom se osvrnuo na glasine o odlascima najboljih igrača iz kluba.

"Postane teško kada u klubu pokušavaš zadržati nekoga tko želi otići pod svaku cijenu, ali moram reći da u svlačionici nisam vidio nikoga pod takvim opisom. Ako ništa, svi moji igrači žele ostati u Romi."

Roma se nada drugom mjestu, a do njega može ako Napoli ispusti bodove kod Torina.

"Naravno da bi bio sretan kada vi rezultat otišao na stranu Giampiera Venture, ali nema pritiska ni stresa. Mi smo svoju dužnost obavili, a sada neka pobijedi bolja momčad."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije