"zakopali ratne sjekire"

Vahid Halilhodžić ostaje izbornik Maroka, pomirio se s jednom od najvećih zvijezda

Foto: Twitter
1/2
13.05.2022.
u 17:14

Bh. stručnjak Vahid Halilhodžić (69) ostat će izbornik reprezentacije Maroka i predvodit će tu afričku reprezentaciju na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Kataru, prenijeli su tamošnji mediji.

Iako se tjednima spekuliralo da će sigurno dobiti otkaz na klupi ove afričke reprezentacije zbog sukoba sa zvijezdama reprezentacije Hakimom Ziyechom, Amineom Haritom i Noussairom Mazraouijem, došlo je do velikog preokreta.

Vaha je danas boravio u Amsterdamu gdje je razgovarao s desnim bekom Ajaxa i budućim igračem Bayerna Noussairom Mazraouijem nakon čega je dvojac "zakopao ratne sjekire".

Njih dvojica su se rukovali, a potom skupa fotografirali s marokanskom zastavom što je izazvalo oduševljenje među navijačima afričke reprezentacije., prenosi Klix.

Istovremeno, najavljeno je da će Halihodžić u narednim danima razgovarati s Hakimom Ziyechom i Amineom Haritom, te se očekuje i njihov povratak u reprezentaciju.

Podsjetimo, Halilhodžić je postao prvi trener u povijesti koji je izborio plasman na Svjetsko prvenstvo s četiri različite reprezentacije. Ranije je to uradio s Obalom Slonovače, Alžirom i Japanom te sada Marokom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije