Završen 38. Petrovdanski turnir

Vaske Benz u finalu bolji od Europrodukta, osvojio 7000 KM

03.07.2016.
u 09:40

Nakon dva tjedna (ove godine i više zbog kiše, Europskog prvenstva u Francuskoj te utakmice Europske lige Široki – Birkirkara), u Kočerinu je završen tradicionalni, 38. Petrovdanski malonogometni turnir.

Vrhunski finale

Opet ćemo ponoviti da je ovaj turnir najstariji ove vrste u regiji, što organizatori iz Mjesne zajednice Kočerin i HKUD-a Kočerin s ponosom ističu.

Pobjednik turnira je momčad Vaske benz, koja je u finalu nadigrala i svladala haklere Mikra matic Elmont Krško (4:2). Pobjednici su igrali u sastavu: Marko Bokšić, Darko Milanović, Tomislav Mustapić, Nermin Kahvedžić, Nijaz Mulahmetović, Srđan Ivanković, Anel Radmanović, Tomislav Bevanda i Tihomir Miličević. Mikra matic Elmont Krško zauzeo je “samo” drugo mjesto i igrao u postavi: Žarko Luketin, Franko Jelovčić, Duje Bajrušević, Luka Perić, Renato Koturović i Dario Marinović. U borbi za 3. mjesto Europrodukt Crnač nadigrao je SC Vaske (5:1). Ranije u polufinalu Vaske benz svladao je Europrodukt Crnač (4:0), dok je Mikra matic Elmont Krško nadigrao SC Vaske (4:1). Pobjedniku je uz pehar pripalo 7000 KM, finalisti su nagrađeni s 3000 KM, trećeplasirani s 1500 KM, a 500 KM osvojila je četveroplasirana momčad. Najbolji igrač turnira je Dario Marinović, najbolji strijelac sa sedam pogodaka je Ante Mihaljević (obojica Europrodukt), a najbolji vratar je Žarko Luketin (Mikra matic).

Nagradu “najgol” dobio je Ivan Savić (3. poluvrijeme), a momčad Boutique Čiko dobila je nagradu za najsportskije ponašanje.

Veliko ulaganje

Ravnatelj Osnovne škole Kočerin Željko Slišković zahvalio se organizatorima na renoviranju igrališta i dvorišta škole te pomoći knjižnici (uloženo 30.000 maraka):

- Uskoro ćemo u školi renovirati sanitarni čvor, koji će uz učenike na sljedećem turniru koristiti i nogometaši. U taj zahvat uložit ćemo 51.000 maraka, kaže Josip Kožul, predsjednik Mjesne zajednice Kočerin.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije