Premijer liga BiH

Velež slavio protiv Širokog i preskočio ga na ljestvici

08.11.2020.
u 18:30

Velež je u Mostaru rezultatom 2:1 svladao Široki Brijeg u 14. kolu Premijer lige BiH.

Domaćini su odlično otvorili utakmicu. Dvije velike prilike za Velež u razmaku od 30 sekundi imao je Brandao u 13. minuti utakmice. Najprije je udarcem iskosa pogodio stativu, a onda je u nastavku akcije šutirao pored gola.

Gosti su se uspjeli osloboditi početnog pritiska i zaprijetiti u nekoliko navrata, ali bez problema za obranu domaćih, piše Avaz. 

Na odmor se otišlo s rezultatom 0:0, a otvaranje drugog dijela donijelo je pritisak Veleža i kapitulaciju obrane Širokobriježana.

Igrala se 50. minuta utakmice kada se Muharem Čivić najbolje snašao u gužvi pred golom gostiju i prizemnim udarcem matirao Martina Zlomislića za vodstvo Veleža.

Tri minute kasnije na semaforu je bilo 2:0. Samir Radovac je šutirao, lopta na putu do gola zakačila Fejsala Mulića i prevarila golmana gostiju za 2:0.

"Rođeni" su nakon dva postignuta gola prepustili terensku inicijativu gostima, što je rezultiralo pogotkom u 78. minuti. Stipe Jurić je nakon lijepe akcije svog tima udarcem glavom zatresao mrežu Adnana Bobića za 2:1.

Rezultat se do kraja nije mijenjao pa je Velež zahvaljujući pobjedi preskočio Široki  na ljestvici i sada je peti sa 22 boda. Široki Brijeg je šesti s bodom manje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije