PREMIJER LIGA BIH

Velež u Mostaru pobijedio Olimpik i probio se na četvrto mjesto

05.12.2020.
u 19:36

Ekipa Veleža pobijedila je Olimpik u susretu 18. kola nogometne Premijer lige BiH rezultatom 2:0, a ovom su se pobjedom probili na četvrto mjesto na ljestvici.

Velež je puno bolje otvorio susret i već u 2. minuti Brandao nije uspio postići gol, da bi Vukovi uzvratili u 12. minuti kada je Šišić šutirao pravo u golmana domaćeg tima.

Handžić na jednoj i Brandao na drugoj strani imali su nove prigode, no nije bilo promjene rezultata, a prvi pogodak viđen je tek u 38. minuti kada je Mulić nakon ubačaja s desne strane pogodio za 1:0 i svom timu donio prednost na poluvremenu.

Velež je drugi gol postigao u 66. minuti, ovaj put preko Cvijanovića koji se najbolje snašao u jednoj gužvi, a na kraju se ispostavilo kako je to bio i konačan rezultat meča.

Ovom pobjedom, Velež se popeo na četvrto mjesto na ljestvici sa 30 osvojenih bodova, jedan više od Zrinjskog i dva od Širokog Brijega, dok je Olimpik ostao na posljednjem mjestu na tabeli s deset osvojenih bodova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije