čitluk

Velika pobjeda ŽNK Brotnjo

28.10.2017.
u 19:38

U derbiju kola Druge ženske lige FBiH – skupina Jug nogometašice ŽNK Brotnjo odigrale su odličnu utakmicu i na Gradskom stadionu Bare svladale ŽNK Sana iz Sanskog Mosta. Čitlučanke su vodeću momčad lige pobijedile 2:0, a pogotke za domaću momčad postigle su Marija Doko i Manuela Dedaj, prenosi citluk.ba

Sigurno realiziravši najstrožu kaznu u posljednjoj minuti prvog poluvremena domaću momčad u vodstvo je dovela Marija Doko, dok je pobjedu ŽNK Brotnju u nastavku potvrdila Manuela Dedaj, koja u pet odigranih utakmica ima isto toliko postignutih pogodaka, uz to je i vodeći strijelac u Ligi s pet pogodaka.

- Ovo je za nas jako velika pobjeda jer smo pobijedili ekipu koja je možda najkvalitetnija u ovoj ligi. S ovom pobjedom smo u mogućnosti da idemo na prvo mjesto. To nam je bio cilj od početka, međutim, poraženi smo od Troglava kući i to nam je malo zakompliciralo stvari. Ovom pobjedom stekli smo veliko samopouzdanje i možemo slobodno reći da smo veliki kandidati za prvo mjesto – poručili su iz ŽNK Brotnjo.

Inače, ŽNK Brotnjo do kraja prvog dijela natjecanja u ligi očekuje utakmica protiv Troglava.

Liga je jeko izjednačena. Tri ekipe u ovom trenutku imaju po devet bodova, što znači da će borba za prvaka biti zanimljiva do posljednjeg kola – zaključili su u ŽNK Brotnjo.

Fotografije možete pogledati OVDJE.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?