transferi

Veliki transfer na pomolu: Klopp izgubio bitku za Wernera, ali se sada okreće zvijezdi Barcelone

15.06.2020.
u 18:46

Njemački strateg na klupi Liverpoola, Jurgen Klopp želi dovesti novo pojačanje u napadu za sljedeću sezonu.

Njegov sunarodnjak iz RB Leipziga Timo Werner činio se idealnim rješenjem, ali je Chelsea bio brži i konkretniji te će ubojiti Nijemac od sljedeće sezone preseliti na Stamford Bridge, a ne na Anfield.

No, Kloppa to nije previše uznemirilo jer je imao i rezervnu opciju, a nju će svim silama pokušati nagovoriti na transfer.

Riječ je o Ousmaneu Dembeleu iz Barcelone koji se i ranije dovodio u kontekst s Liverpoolom i Kloppom. Novac za aktualnog prvaka Europe i novog prvaka Engleske nije problem i s Kataloncima bi se trebali lako dogovoriti. Pogotovo jer su i u suprotnom pravcu bez većih problema putovala velika imena poput Suareza i Coutinha. 

Veći problem je želja 23-godišnjeg Francuza da ostane u Barceloni. Dembele se još uvijek nije dokazao pred publikom Camp Noua, ali je njegov talent neosporan. 

Veliko je pitanje i koliko ga je Barca voljna čekati. Čini se kako Katalonci pomalo gube živce s njegovim učestalim ozljedama i neprofesionalnim ponašanjem i ako ponuda za njega bude zadovoljavajuća, rado bi ga se odrekli.

S druge strane i Dembele mora dobro razmisliti jer se prilika za odlazak u ovakav Liverpool jednostavno ne odbija tako lako, prenosi Dnevnik.ba.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?