NOVI IZAZOVI

Vida korak do velikana, transfer života napravio najmlađi vatreni!

Patrik Macek/PIXSELL
19.07.2018.
u 14:07

Vida je u Bešiktaš stigao na početku ove godine besplatno iz kijevskog Dinama, pa nema sumnje da je turska momčad napravila sjajan posao.

Domagoj Vida na korak je do Liverpoola! Engleski velikan napokon je uspio slomiti Bešiktaš ponudom od 22 milijuna eura te mu sada preostaje dogovoriti detalje ugovora s hrvatskim braničem, tvrde turski mediji. 

Predsjednik Bešiktaša Fikret Orman ponudu redsa prihvatio je tek nakon savjetovanja s trenerom Senolom Gunesom. Vida je u Bešiktaš stigao na početku ove godine besplatno iz kijevskog Dinama, pa nema sumnje da je turska momčad napravila sjajan posao.

Danas bi u Francuskoj transfer trebao finalizirati najmlađi vatreni Duje Ćaleta Car. Njega je za 17 milijuna iz Red Bull Salzburga doveo Marseille, a transfer je potvrdio trener francuskog kluba Rudi Garcia. 

– Ja sam miran. On će danas doputovati kod nas i ako prođe liječnički, potpisat će petogodišnji ugovor s Marseilleom, ali neće se odmah priključiti pripremama. Počet će trenirati s ostalim internacionalcima 6. kolovoza – rekao je Garcia. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije