mostarska plivačica

VIDEO Lana Pudar nakon trećeg zlata poslala poruku javnosti

09.07.2023.
u 20:53

Lana Pudar se obratila javnosti i otkrila kako je osjetila potrebu da se svima zahvali zbog velike podrške koju kontinuirano dobiva.

Fantastična bosanskohercegovačka plivačica Lana Pudar prokomentirala je Europsko juniorsko prvenstvo na kojem je osvojila sve tri zlatne medalje u tri discipline u kojima je nastupila.

Današnjim zlatom u disciplini 50 metara delfin mlada Mostarka potvrdila je dominaciju te kako joj u juniorskoj konkurenciji nema ravne. Prethodno, osvojila je zlato i na 200 i na 100 metara delfin, a istovremeno je u svim disciplinama rušila rekorde europskih juniorskih prvenstava.

Nakon fantastičnog nastupa, Lana Pudar se obratila javnosti i otkrila kako je osjetila potrebu da se svima zahvali zbog velike podrške koju kontinuirano dobiva.

"Osjećam potrebu da se obratim bosanskohercegovačkoj javnosti i kažem hvala svim ljudima iz moje države i dijaspore na velikoj podršci. Zaista mi to mnogo znači i osjetim da imam veliku podršku", rekla je Pudar, prenosi Klix

 

 

 

Vremena za odmor nema, a 17-godišnja plivačica sprema se za Svjetsko seniorsko prvenstvo koje se održava u Japanu.

"Ovo natjecanje je zaista prošlo u dobrom svjetlu i još jedan je pokazatelj da se radi kvalitetno, a radilo se mnogo u proteklom razdoblju. Ubrzo putujem na Svjetsko prvenstvo u Japan. Potrudit ću se predstaviti prije svega sebe, a onda i državu u najboljem svjetlu. Iskreno se nadam da ono najbolje od mene tek slijedi", dodala je fantastična Mostarka.

Svjetsko prvenstvo održava se u japanskoj Fukuoki već od 14. do 30. srpnja. Mlada bh. plivačica tako u najboljoj mogućoj formi odlazi u Japan u borbu s najtežom, seniorskom konkurencijom.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije