U NJEGOVOJ KUĆI

VIDEO Lopovi napali nogometaša Arsenala, bivšeg dinamovca, htjeli ukrasti Mercedes, ali on se obranio

01.12.2021.
u 08:30

Ovaj se incident dogodio u kolovozu, a policija je uhvatila pljačkaša koji nije znao da je riječ o nogometašu već je vidio da se radi o nekome bogatom

Nekadašnji nogometaš Dinama, a danas Arsenala, Gabriel dos Santos Magalhaes (23), doživio je jako neugodno iskustvo u svom domu u Londonu. Nogometaša su do kuće pratila dva pljačkaša koji su mu namjeravali iz garaže ukrasti Mercedes vrijedan 45 tisuća eura, novac i mobitel.

Snimke s nadzornih kamera otkrivaju da je jedan lopov imao bejzbolsku palicu i krenuo na Gabriela. No, Brazilac ga je udario u lice i hrvao se s njim sve dok pljačkaš nije pobjegao.

Ovaj se incident dogodio u kolovozu, a policija je uhvatila pljačkaša koji nije znao da je riječ o nogometašu već je vidio da se radi o nekome bogatom.

Lopov ima 26 godina, zove se Abderaham Muse i dobio je pet godina zatvora zbog napada i nošenja oružja.

- Šokantno je što se dogodilo Gabrielu i njegovom prijatelju. Jedina je sreća da je riječ o mladićima u sjajnom fizičkom stanju pa su se uspjeli obraniti od ovog napada - rekla je sutkinja.

Gabriel je prošlog ljeta iz Lillea stigao u Arsenal za 26 milijuna eura i ustalio se u prvoj momčadi.

U Dinamu je igrao pola sezone i za prvu momčad odigrao samo jednu utakmicu. Plavi su ga htjeli otkupiti od Lillea, no francuski je klub tražio previše novca.

Video možete pogledati OVDJE

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije