hrvatski reprezentativac

VIDEO Lovren pokazao kakav je čovjek i suigrač: Jednim potezom oduševio Ruse

13.08.2021.
u 21:49

Claudinho je stigao iz RB Bragatina, nakon što je s Brazilom osvojio zlato u Tokiju. Potpisao je petogodišnji ugovor s ruskim klubom

Dejan Lovren završio je s godišnjim odmorom i zaputio se u St. Peterburg kako bi započeo novu sezonu, a ondje su ga dočekali i neki novi suigrači. Među njima i jedan Brazilac.

Cláudio Luiz Rodrigues Parise Leonel, poznatiji kao Claudinho (24), brazilski ofenzivac, novi je član Zenita, a lijepu mu je dobrodošlicu poželio i hrvatski reprezentativac. Sve je podijelio na svome Instagramu i tako oduševio velik broj svojih obožavatelja.

- Hvala ti, brate - odgovorio mu je Brazilac.

Claudinho je stigao iz RB Bragatina, nakon što je s Brazilom osvojio zlato u Tokiju. Potpisao je petogodišnji ugovor s ruskim klubom.  Otkako je otišao u Rusiju nakon Europskog prvenstva, Lovren je već ranije svoje pratitelje oduševljavao videima. Doduše, raniji su bili iz saune pa su više bili za oči obožavateljica. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije