NAKON POBJEDE

VIDEO Ovo steže dušu: Evo kako je Sarač pozvao svoje igračice na posljednji zagrljaj

22.02.2021.
u 16:15

Usmiraj nedjelje prestalo je kucati srce velikog hrvatskog rukometaša Zlatka Saračevića. Samo nekoliko trenutaka nakon velike pobjede njegovih djevojaka iz Podravke protiv uvijek neugodne Lokomotive. I to nakon što im je nad glavom visio pritisak zbog loših predstava u Ligi prvakinja i nakon što je Sarač već bio otpisan kao trener koprivničke momčadi. 

Sportski, hrabro i s ponosom 'Kokice' su zabile 32 komada zagrebačkim protivnicama koje su njima uzvratile s tri manje.  - Čestitam curama što su izdržale sve ovo. Moram priznati da je pritisak bio nenormalan.

Bilo je najvažnije smiriti cure jer smo s jedne strane bili u teškoj situaciji što se tiče Lige prvakinja i ti porazi su djelovali - rekao je Sarač pa dodao:

- Bio je to pravi derbi, Lokomotiva je prava ekipa u kojoj igra sedam osvajačica brončane medalje i šteta što nije bilo publike da vidi jedan super-kvalitetan meč. Na kraju su odlučili naša širina i kvaliteta koju još uvijek imamo - poručio je za službene kanale HRS-a, a nekoliko trenutaka prije toga je svoje djevojke na terenu pozvao na grupni zagrljaj. 

Tada radostan i ponosan trenutak za našu najtrofejniju žensku rukometnu ekipu nekoliko minuta kasnije pretvorio se u, doslovno, posljednji zagrljaj s voljenim trenerom. Smijeh i povike veselja zamijenile su tuga, bol i suze...


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?