PROTIV REALA

VIDEO Pogledajte kako je Gvardiol zabio briljantnu golčinu i prvijenac za Manchester City

joško gvardiol
Nick Potts/PRESS ASSOCIATION
09.04.2024.
u 22:46

Hrvatski reprezentativni branič Joško Gvardiol doveo je Manchester City u vodstvo od 2:3 u 71. minuti kada je sjajno opalio desnom nogom s nekih 20-tak metara i svladao nemoćnog Ukrajinca Lunina.

Europski velikani Real Madrid i Manchester City od 21 sat na Santiago Bernabeu igraju prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka. Uzvrat je sljedećeg tjedna Etihadu kada će se saznati putnik u polufinale Lige prvaka. Ova dva kluba se treću sezonu zaredom susreću u nokaut fazi Lige prvaka. Prije dvije godine prošao je Real, prošle godine City, a Pepova momčad je ove sezone prvi kandidat za obranu naslova europskog prvaka. 

Hrvatski reprezentativni branič Joško Gvardiol doveo je Manchester City u vodstvo od 2:3 u 71. minuti kada je sjajno opalio desnom nogom s nekih 20-tak metara i svladao nemoćnog Ukrajinca Lunina. Gvardiol je u City stigao iz Leipziga za 90 milijuna eura te tako postao najskuplji stoper u povijesti.

Pogodak možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?