NIKOLA JOKIĆ

VIDEO Srpski mediji u šoku: Najbolji igrač NBA-a pijan tetura ulicama i pleše na turbo-folk hit

Twitter
09.08.2021.
u 15:29

Nakon sezone u Americi, NBA zvijezda Nikola Jokić odlučio je kako za srpsku reprezentaciju neće nastupati jer mu se tijelo mora odmoriti. Već je tada pomalo navukao gnijev tamošnje javnosti na sebe, a onda ih je dodatno šokirao pijanim ponašanjem po srpskim ulicama.

Društvene mreže su čak napravile montažu vaterpolista Dušana Mandića, koji u maniri Jokića pita: 'Hoće netko na vaterpolo?' pa onda dodali Nikolu koji tetura i pleše na turbo-folk pjesmu 'Mahi, Mahi'.

Iako je na snimci okrenut leđima, vidi se da se radi o jako visokoj osobi, a srpski mediji su sigurni - to je Jokić! 

Podsjetimo, prije 10 godina na Facebooku je osvanuo jedan status.  

- Hoće netko na basket? Nije dobio ni jedan odgovor. Ove sezone je taj korisnik Facebooka centar Denver Nuggetsa, srpski reprezentativac Nikola Jokić (26), proglašen za najkorisnijeg (MVP) igrača NBA lige u sezoni 2020/21.

Jokić je tek peti neeamerički igrač osvajač nagrade za MVP-a nakon Nigerijca Hakeema Olajuwona (1994), Kanađanina Stevea Nasha (2005, 2006), Nijemca Dirka Nowitzkog (2007) i Grka Giannisa Antetokounmpa (2019, 2020). Kao 41. pick NBA drafta iz 2014. godine postao je ujedno i najniže rangirani igrač osvajač ove nagrade. Ujedno je i prvi MVP koji je odigrao sve utakmice u sezoni, a posljednji je to učinio Kobe Bryant 2008. godine. U 72 utakmice ove sezone Jokić je imao prosjek od 26.4 koša, 10.8 skokova i 8.3 asistencije. Bio je najbolji u "double-double" učinku (60), a drugi po "triple-doubleovima" (16).  

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?