teška ozljeda

VIDEO Strašni detalji: Nakon nokauta izgubio pamćenje i pretrpio moždanu traumu

PEDRO NUNES/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
05.02.2021.
u 18:04

Iskreno, postoje stvari koje ne razumijem. Igrati na ovakvom travnjaku teže je za one koji napadaju. Lakše se ovdje braniti nego napadati. Ne znam kako oni uopće igraju utakmice s ovakvom kvalitetom travnjaka

Golman Belenensesa Stanislav Kritsjuk s obje je ruke krenuo na loptu u utakmici protiv Porta, a tik ispred njega ju je izbio domaći stoper Edgar. Do gola nije došlo, niti do konkretne obrane, ali je došlo do više nego konkretne ozljede. 

- Nanu je pretrpio moždanu traumu i ozljedu kralježnične moždine s gubitkom pamćenja. No, u ovom je trenutku stabilno, svjestan je svega i snalazi se u vremenu i prostoru. Pregledi u bolnici sv. Francisca Xaviera nisu otkrili nikakve promjene na mozgu. I dalje će ga se promatrati u bolnici - javili su izbolnice. 

Zbog autorskih prava nismo u mogućnosti objaviti video, ali ga možete pogledati OVDJE.

Kapetan i trener imali su što reći nakon utakmice: - Liječnici su nam rekli da je dobro, da je već pri svijesti -rekao je nakon susreta kapetan Porta Pepe, a trener Segio Conceicao je vikao: - Nemam još većih vijesti o Nanuu. Znamo da je u bolnici i mislim da se malo oporavio te došao k svijesti. Sad samo možemo čekati i vidjeti kasnije s doktorima što se dogodilo. Ali nije samo to. Iskreno, postoje stvari koje ne razumijem. Igrati na ovakvom travnjaku teže je za one koji napadaju. Lakše se ovdje braniti nego napadati.

Ne znam kako oni uopće igraju utakmice s ovakvom kvalitetom travnjaka. Postoji veća mogućnost za ozljede. I ovo je svugdje penal! Bilo je nenamjerno? Pa, tko radi prekršaj za penal namjerno? Prevareni smo i pokradeni - rekao je portugalski stručnjak nakon susreta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije