INCIDENT NA AUSTRALIAN OPENU?

VIDEO Treneri Mektića i Pavića htjeli istući Nicka Kyrgiosa nakon meča?

22.01.2022.
u 10:16

- Čovjek valjda misli kako radi za UFC- poručio je Kokkinakis koji dodaje kako je sve zakuhao Pavićev trener.

Australian Open ostao je u petak bez najboljeg svjetskog para. Nikola Mektić i Mate Pavić završili su svoj nastup već u drugom kolu nakon što su poraženi od Australaca Nicka Kyrgiosa i Thanasija Kokkinakisa sa 6:7 (8), 3:6. Hrvatski je dvojac svoju priliku propustio u prvom setu u kojem je vodio s 4:2, ali je tu dionicu izgubio u maratonskom tie-breaku. Nije bilo lako Nikoli i Mati u prilično neprijateljskom ozračju, imamo dojam da Australci ove godine mnogo brutalnije i na rubu korektnosti navijaju za svoje tenisače. - Bilo je bučno. Znamo da oni tako navijaju za svoje igrače, ali ne bi im škodilo da pokažu malo poštovanja prema rivalima, prema ostalim igračima - kazao je Pavić. No, nekoliko sati kasnije kontroverzni Australac Nick Kyrgios obavijestio je javnost o skandalu koji je izbio u utrobi stadiona poslije meča. Naime, treneri hrvatskog para navodno su htjeli pretući kontroverznog australskog tenisača.


-Samo sam vas želio informirati kako su me trener i kondicijski trener mojih suparnika u paru prijetili batinama. Tenis je nježan sport. To zato što sam se micao i gađao ih teniskim lopticama-  napisao je Kyrgios na Twitteru. Tijekom meča Kyrgios je nekoliko puta pogodio svoje suparnike lopticom u igri parova, ali njegov suigrač smatra kako ovo nije bila primjerena reakcija. - Čovjek valjda misli kako radi za UFC-  poručio je Kokkinakis koji dodaje kako je sve zakuhao Pavićev trener.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?