Premijer liga BiH

Vitez teško poražen u Zenici

nk vitez
17.10.2015.
u 17:32

Nogometaši Viteza doživjeli su težak poraz na gostovanju u Zenici. Čelik je deklasirao goste sa 6:1. Prvo poluvrijeme je u potpunosti pripalo domaćim nogometašima. Čelik je u potpunosti dominirao terenom i uspio je da čak četiri puta zatresti mrežu gostiju već u prvom dijelu (Popović, Karić, Selimović, Barjaktarević).

Nezadovoljan izdanjem svog tima trener Branko Karačić je na poluvremenu uveo Đurića i Jurčevića. U 58. minuti Livančić je centrirao, a Fajić pogodio te smanjio vodstvo domaćih. Čelik je međutim odmah uspio da poveća prednost. Marin Popović je sjajno proigrao Barjaktarevića koji se još jednom upisao u strijelce, pa se igra nakon toga u potpunosti smirila. Ipak u finišu Čolić je iz slobodnog udarca postavio konačnih 6:1, piše Goal.

Momčad Slobode ostale je vodeća nakon pobjede protiv Drine (1:2), koja je ostvarena nakon preokreta...

Drina je prikovana za dno novim porazom na svom terenu iako su Zvorničani imali prednost. U finišu Sloboda je napravila preokret golovima Kostića u 82. i Krpića u 85. minuti, te je došla do značajnih bodova, ali je ostala i na čelnom mjestu na prvenstvenoj ljestvici.

Sloboda ove sezone pokazuje nekako najstandardniju formu, a iz kola u kole se ta momčad potvrđuje kao najugodnije iznenađenje prvenstva.

Značajne pobjede na gostovanjima su ostvarili Radnik koji je savladao Rudar u Prijedoru 1:0 (Šećerović 67) i tako nastavio odličnu seriju, te Mladost koja je sa 2:1 pobjedila Travnik.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije