Bh. defanzivac optimističan pred kvalifikacijski meč s Grčkom (nedjelja, 20.45)

Vranješ: Spremni smo, u Grčkoj nemamo što tražiti osim pobjede

09.11.2016.
u 10:00

Pomoćnik u stručnom stožeru reprezentacije BiH Igor Janković prenio je dojmove s drugog dana priprema zmajeva u Trening centru NS BiH istaknuvši da su svi pristigli igrači zdravi i spremni, te da se očekuje dolazak Seada Kolašinca. - Svi igrači su na okupu, jedino Kolašinac, zbog želučane viroze, kasni i očekujemo ga tijekom sutrašnjeg dana. Vranješ i Medunjanin su dobili udarce na utakmicama svojih timova, ali i jedan i drugi su odradili puni trening i nema nikakvih problema, rekao je mladi trener, osvrnuvši se i na ozljede koje su zadesile Grke: - Sigurno da pokušavamo na sve moguće načine prikupiti što više informacija i analizirati ih, a Grci imaju problema s ozljedama. Osim Manolsa koji neće igrati, nemamo uvid o njihovim drugim ozlijeđenim igračima, a bitno je da smo mi u dobroj formi i da gledamo sebe.

Na pitanje brine li stručni stožer forma defanzivaca, koji su ili ozlijeđeni ili manje igraju, Janković je rekao: -Ne brine nas to jer to su igrači s velikim iskustvom. Najspremniji će izaći na teren i dati maksimum, jasan je pomoćnik izbornika Baždarevića, koji je ponovio da se nada pozitivnom rezultatu u Ateni. -Ni prvo mjesto u skupini nije nedostižno, nadamo se da ćemo se iz Grčke vratiti zadovoljni i sretni, zaključio je Janković. Ognjen Vranješ na jučerašnjoj press-konferenciji istaknuo kako ekipa mora ići na pobjedu te da će i Grčkoj kao i BiH neki igrači nedostajati. -Dovoljno smo upoznali Grčku jer smo bili zajedno u kvalifikacijama za SP u Brazilu. Sigurno je da idemo na pobjedu u Grčku. Kako nama, tako i njima nedostaje nekoliko igrača, ali nama je imperativ u ovoj utakmici pobijediti, rekao je Vranješ, a na pitanje je li pobjeda u Grčkoj realan cilj, Vranješ je istaknuo kako danas nema loše ekipe, ali da su igrači maksimalno spremni te da se nada pobjedi. -Mi u Grčkoj nemamo što tražiti osim pobjede. Svi su spremni i ovo je za nas najbitnija utakmica u kvalifikacijama. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije