razmatra unosnu ponudu

Vranješu rok do utorka da donese odluku

Ognjen Vranjes
12.06.2016.
u 14:44

Bh. reprezentativac Ognjen Vranješ u narednim danima će donijeti odluku o svojoj budućnosti. Vranješ je po okončanju sezone u Primeri nagovijestio da će uskoro potpisati novi ugovor sa Sportingom iz Gijona, međutim planove bi mogla promijeniti unosna ponuda koju je prije nekoliko dana dobio od kazahstanske Astane, piše sportsport.ba.  

Klub koji je igrao grupnu fazu Lige prvaka je ponudio Vranješu izdašnu svotu novca kako bi ga doveo u svoje redove i između dvije strane već uveliko traju pregovori i kako smo ranije pisali blizu su dogovora, a španjolski medijii tvrde da će bh. nogometaš do utorka morati donijeti odluku. 

Nogomet se igra za novac i stoga ne bi bilo iznenađujuće da Vranješ napusti Gijon kako bi otišao u Kazahstan. Banjolučanin je prije Sportinga nastupao za Gaziantepspor, Elazigspor, Alaniju, Krasnodar, Crvenu zvezdu, Sheriff, Napredak i Borac. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije