BORBA ZA PRESTIŽNI TROFEJ

Vrijedi li više naslov prvaka Južne Amerike ili Europe?

Liga prvaka
16.10.2021.
u 11:38

Nikad neizvjesnija utrka je za najprestižnije individualno priznanje u nogometu, Zlatnu loptu France Footballa, koja će biti dodijeljena 29. studenoga u Parizu.

Kladionice najveće izglede daju Lionelu Messiju, šesterostrukom pobjedniku (C. Ronaldo ima pet) i osvajaču Copa Americe s Argentinom, dok s nešto manjim izgledima figuriraju Bayernov stroj za golove Robert Lewandowski, osvajač Lige nacija s Francuskom Karim Benzema, te prvak Europe s Chelseajem i Italijom, Brazilac Jorginho.

Bivšega hrvatskog izbornika, danas trenera Monaca Niku Kovača, pitali su tko bi bio njegov odabir.

– Mnogo je dobrih igrača koji bi je mogli osvojiti, poput Benzeme ili Lewandowskog. Lewandowski je srušio rekord po broju golova u sezoni u njemačkom prvenstvu, brojka od 41 gola impresivna je. Vidjet ćemo tko se s njima može boriti – kazao je Kovač, čiji je nekadašnji igrač Modrić četvrti put nominiran za ovu nagradu.

Komentara 1

Avatar Hazl113
Hazl113
13:38 16.10.2021.

Europe definitivno. Što se ima u Južnoj Americi, Brazil i Argentina. Tu i tamo netko iskoči, a u Europi može biti 8 prvaka.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije