pred susret sa Željezničarom

Vukas: Bit će teško, ali idemo se predstaviti u što boljem svjetlu

sportsport.ba
03.08.2019.
u 14:27

Eliminiranje Utrechta i prolaz u 3. pretkolo Europske lige u taboru Zrinjskog već su arhivirali i okrenuli se maksimalno domaćem prvenstvu. Izabranike Harija Vukasa sutra čeka put u Sarajevo gdje će odmjeriti snage sa Željezničarom na Grbavici, što će biti pravi derbi.

"O Utrechtu više ne govorimo, tu utakmicu smo arhivirali. Uspjeh ostaje za navijače, neka oni uživaju, a mi se okrećemo novim izazovima. Ako želimo biti ozbiljni moramo igrati u kontinuitetu", kazao je danas novinarima trener Hari Vukas, piše sportsport.ba. 

Pred Zrinjskim je iznimno teško gostovanje. Željezničar još nije primio gol u prvenstvu.

"Bit će to sraz dvije ekipe koje svojom kvalitetom i renomeom zaslužuju veliki broj publike. Vjerujem da će to biti pravi derbi. Željezničar cijenimo, znamo da će biti teško i da će njihov trener Amar Osim, o kojem imam visoko mišljenje, pripremiti svoj tim na najbolji mogući način. No, mi idemo predstaviti se u što boljem svjetlu.", rekao je trener Plemića. 

Moguće je da će biti određenih promjena u igračkom kadru.

"Sreća je što nema ozlijeđenih igrača, ali primorani smo rotirati, iako ne mnogo. Protiv Utrechta je bilo veliko pražnjenje..."

Utakmica između Željezničara i Zrinjskog se igra sutra s početkom u 20:00 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?