HŠK Zrinjski

Vukas: U nogometu je sve moguće, nadu nam nitko ne može oduzeti

14.08.2019.
u 13:20

U prostorijama HŠK Zrinjski danas je održana press konferencija pred uzvratni susret 3. pretkola UEFA Europske lige u kojem će se sutra na Pecari sastati Zrinjski i Malmo.

Hari Vukas, trener Zrinjskog te nogometaš Staniša Mandić bili su na raspolaganju novinarima a prvi je riječ imao Vukas, piše sportsport.ba

"Rezultat prve utakmice pozitivan je za goste" - otvorio je Vukas konferenciju i nastavio: " Bila je to najbolja utakmica za njih u zadnje vrijeme. Dali su sve na taj susret, postigli su sve što su željeli. Mi nismo bili dobri, posebno prema naprijed gdje je naše razmišljanje bilo ako budemo pravi da možemo napraviti nešto kao i u Utrechtu. Imali smo šanse, nismo ih iskoristili i moramo gledati samo prema naprijed.

"Našu nadu nam ne može nitko oduzeti jer je u nogometu sve moguće". Odmorni smo i imali smo mirnu pripremu. Spremni smo za utakmicu a prolaz ne smijemo obećavati iako ćemo dati sve od sebe. Svjesni smo da moramo biti hrabriji i odlučniji. Oni imaju kvalitetu, a iza sebe imaju tešku utakmicu pa ćemo vidjeti što se može uraditi".

"Pretpostavljam da oni neće juriti prema naprijed, očekujem ih u čvrstom srednjem bloku i da će htjeti postići jedan pogodak kojim bi oni računali da mogu riješiti sve" - izjavio je strateg Plemića.

"Očekuje nas teška utakmica i u Širokom. Malmo je odličan tim ali ja vjrujem u nas. Neki su nas otpisali ali ja mislim da imamo svoje šanse i na nama je da damo sve od sebe. Pokušat ćemo ispoštovati dogovor i napasti ih. Malmo je preiskusna momčad. Protiv njih nismo uspjeli ponoviti izdanje protiv Utrechta ali imamo novih 90 ili čak možda 120 minuta ispred sebe koje željno iščekujemo" - izjavio je jedan od junaka prolaska Zrinjskog protiv Nizozemaca Staniša Mandić.

Utakmica između Malmea i Zrinjskog igra se sutra u 19h na stadionu Pecara. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije