PROBLEMI ZA ČAČIĆA

Za Island otpao još jedan prvotimac: 'Žao mi je, Ahilova tetiva me jako boli'

09.06.2017.
u 08:50

Nakon što je izabran za najboljeg vratara francuske lige, Danijel Subašić jučer je dobio i nagradu za najboljeg hrvatskog golmana.

– Stvarno je sjajna sezona iza mene, postao sam tek drugi golman stranac koji je proglašen najboljim u Ligue 1, a sada sam prvi put dobio i nagradu za najboljeg hrvatskog vratara. Drago mi je da mi je nagradu predao baš Svetko Ćustić, otac Hrvoja Ćustića, čiju ću majicu nositi na svakoj utakmici do kraja karijere – rekao je Subašić.

A onda je otkrio jednu lošu vijest.

– Užasno me posljednjih mjesec dana boli Ahilova tetiva, neću moći braniti protiv Islanda. Probao sam trenirati, ali ne ide nažalost. Ne pomažu ni terapije, upala je jaka – otkrio je Danijel, te dodao:

– Ali, nemojte brinuti, Lovre je sjajan, dobro će me zamijeniti.

Osvrnuo se i na akciju Island.

– Pokazali su na Euru koliko su dobri, a i mi smo se u Maksimiru morali jako pomučiti da ih pobijedimo. Nemaju oni finoće u nogometu, ali imaju žestinu, trku, i bit će jako opasni - istaknuo je Danijel Subašić. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije