NK Široki Brijeg

Zaboraviti što prije na Grbavicu, na Pecaru stiže Zrinjski

03.03.2016.
u 07:22

Nakon poraza protiv Čelika u Zenici 1:2, sada već dalekoga 9. rujna, Široki je Brijeg novi poraz doživio tek na Grbavici protiv Željezničara (0:2) u prvoj proljetnoj službenoj utakmici. Nikome u taboru Širokobriježana poraz nije dobro “sjeo”, ali ni razočaranje nije veliko.

Slijedi novi derbi

Nema vremena za kuknjavu jer slijedi novi, još veći i značajniji derbi. U nedjelju na Pecaru stiže Zrinjski. Opasni Zrinjski, rekli bismo, jer samo 5 - 6 dana nedostaje za napuniti tri godine od kad su Širokobriježani zadnji put svladali Mostarce (na Pecari 3:0, 10. ožujka 2013.). U međuvremenu su četiri utakmice završene bez pobjednika, od kojih je ona na Pecari proljetos (1:1) shvaćena teže od ikakva poraza. Jer, izostanak pobjede za Široki je značio neizlazak u Europu. Godinu dana ranije, gorak i još gorči bio je 2:3 poraz pod Bijelim brijegom, i to nakon što je Široki do 83. minute vodio 2:0. I posljednji susret u Mostaru, onaj jesenas, bio “neplodan” - završilo je 0:0.

Nadaju se lijepom vremenu

- Nadamo se lijepom vremenu i sportskom ozračju u nedjelju. Još nam iz Zrinjskog nisu javili koliko će doći gostujućih navijača iz skupine Ultrasi, kaže čelnik kluba Drago Soldo.

U utorak poslijepodne nogometaši Širokoga trenirali su na Mostarskom blatu po pravom pljusku. Kondicijski trener Damir Crnjac nije imao milosti - “servirao” je momcima oštre šprintove, ali igrači su to mirno podnijeli. Samo Bralić osjeća posljedice jednog pada na Grbavici, kad je “natukao” ruku:

- Nadam se da nije strašno, kaže Bralić koji je u prvenstvu odigrao svih 19 utakmica u punoj minutaži od po 90 minuta. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?