Stadion HŠK Posušje

Zasvijetlio Mokri dolac, sve spremno i za noćne utakmice podno Radovnja

Stadion Mokri Dolac
15.07.2023.
u 11:10

U nadolazećoj sezoni Premijer lige BiH 2023./2024., koja počinje za tek nešto više od dva tjedna, HŠK Posušje moći će na svome stadionu na Mokrom docu igrati i noćne utakmice.

Taj je klub iz grada podno Radovnja na službenom Facebook profilu objavio impresivnu fotografiju iz ptičje perspektive koja prikazuje stadion na Mokrom docu osvijetljen novim reflektorima.

- Vidimo se uskoro - kratko su napisali u objavi uz noćnu fotografiju iz zraka i sjaj novih reflektora. Objava je za kratko vrijeme prikupila stotine lajkova, kao i brojne pozitivne komentare. Posušju su na izgledu stadiona u komentarima čestitati i simpatizeri drugih klubova.

Osim toga, iz kluba su objavili i fotografije koje prikazuju kako teku radovi na pomoćnome terenu stadiona Mokri dolac. Projekt je to koji su financirali navijači i simpatizeri kluba podno Radovnja kroz kampanju "Ostavi trag za nove generacije", napominju iz HŠK Posušje.

Podsjećamo, izgradnja reflektora počela je lani u rujnu, a cijeli je projekt vrijedan oko 212.000 KM. Posušje je protekle godine izgradilo i najmodernije svlačionice i tunel po UEFA-inim standardima, navodi reprezentacija.ba. Upravo je stadion HŠK Posušje Mokri dolac u posljednje dvije sezone među najposjećenijima u Premijer ligi BiH, a ne sumnjamo kako će tako biti i u novoj sezoni najjače bh. nogometne lige.

Nogometaši Posušja novu sezonu otvaraju nimalo lakim gostovanjem kod branitelja naslova Zrinjskog u Mostaru, a u drugom će kolu pred svojim navijačima ugostiti Široki Brijeg. Kako su naveli iz kluba, počela je i prodaja sezonskih ulaznica za sezonu 2023./2024.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?