Slavija

Završena suradnja kluba s trenerom Darkom Vojvodićem

09.12.2015.
u 07:00

Klub se zahvalio treneru Vojvodiću koji je s ovom momčadi uspio napraviti nekoliko dobrih rezultata

Nogometni klub Slavija i trener Darko Vojvodić su raskinuli suradnju. Dosadašnji šef struke imao je ugovor do prosinca i on je istekao, a dvije strane se nisu dogovorile o nastavku suradnje. Ni članovi uprave ni trener nisu bili previše pričljivi o razlozima zbog kojih ugovor nije produžen.

- Imali smo korektnu suradnju. Slaviju ostavljam na dobroj poziciji sa željom da u nastavku prvenstva izbori opstanak u Premijer ligi. Nismo se dogovorili i moj trenerski život ide dalje – rekao je trener Vojvodić koji je prodrmao momčad nakon lošeg starta, u 12 kola osvojio 20 bodova.

Ni članovi Uprave koji su pregovarali s trenerom nisu govorili o razlozima. Oni su o ishodu pregovora obavijestili igrače i dali se već u potragu za novim trenerom.

- Zahvaljujemo se treneru Vojvodiću na svemu što je uradio tijekom boravka u Slaviji.

Ostavio nas je u dobroj poziciji s 25 bodova i s dobrim izgledima da preživimo ovu sezonu u Premijer ligi kad ispada šest klubova. Nadamo se kako će i u nastavku karijere imati kvalitetne rezultate, a mi ćemo sad tražiti rješenje za novog trenera – poručio je predsjednik Slavije Zdravko Šavija. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije